Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

12. 03. 2015. 15:25 >> 15:19

BENITEZ NAJAVIO

Moramo da napadnemo Dinamo

Trener fudbalera Napolija Rafael Benitez izjavio je da će njegova ekipa od početka napasti Dinamo iz Moskve, u prvoj utakmici osmine finala Lige Evropa.

Fudbaleri Napolija igraju u četvrtak od 21 sati i 05 minuta na svom terenu protiv Dinama iz Moskve prvu utakmicu osmine finala Lige Evropa.

"Moramo da napadnemo protivnika, kao što smo napali Inter u prvenstvu i u toj utakmici imali smo sedam šansi za gol. Ako budemo igrali kao što znamo, možemo da postignemo nekoliko golova", rekao je Benitez, a prenijeli su italijanski mediji.

Benitez je dodao da njegova ekipa mora da pronađe ravnotežu u igri.

"Uvijek sam pobjeđivao uravnoteženom igrom - napadom, kontrolom igre i dobrom odbranom, jer ekipa nije primala mnogo golova. Trenutno nam nedostaje taj drugi korak, ali možemo samo da radimo na tome. Vjerujem u naš rad, čak i kada igramo protiv kluba u kome igraju kvalitetni igrači kao što su Matje Valbuena, Kris Samba i Jurij Žirkov. Imaju brze i kvalitetne napadače, ali i agresivne i vrijedne vezne igrače. Znamo da će biti teško i moramo da budemo oprezni", dodao je španski trener.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније