Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

17. 01. 2015. 13:58 >> 13:53
1

ODLUKA ZA 15 DANA

Delibašić u dilemi - penzija ili Sutjeska

Mogućnost da bivši reprezentativac Andrija Delibašić završi karijeru u svom matičnom klubu Sutjesci još uvijek je aktuelna, piše Arena.

Njegov povratak u matični klub pominje se još od prošlog ljeta. Delibašić, međutim, još nije prelomio da li će i na proljeće igrati fudbal.

“Još ne znam šta će biti. Poznato je da već neko vrijeme postoji interesovanje Sutjeske i određenih klubova, ali definitivnu odluku još nijesam donio. Tokom minule polusezone trenirao sam u Nikšiću sa Sutjeskom, zbog čega su me mnogi često i pominjali da ću gotovo sigurno obući dres matičnog kluba, ali ne znam da li će se to dogoditi“, kazao Delibašić za Arenu.

Posljednji klub tridesetrogodišnjeg Nikšićanina bio je Ratčaburi sa Tajlanda.

“Imao sam par manjih povreda, a s obzirom da sam već neko vrijeme van takmičarske forme, razmišljam da možda i završim karijeru. U narednih petnaestak dana donijeću odluku“ rekao je Delibašić.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније