Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

24. 10. 2024. 16:55 >> 16:55

SLIJEDI DERBI SA REALOM

Flik: Pobjeda nad Bajernom donijela veliko samopouzdanje ekipi

Trener Barselone Hansi Flik rekao je da je pobjeda nad Bajernom na svom terenu (4:1) donijela veliko samopouzdanja njegovoj ekipi uoči dugo očekivanog "El Klasika" sa Realom, koji se igra u subotu.

Barsa je nakon devet godina savladala Bajern u nekom zvaničnom meču.

"Nevjerovatna pobjeda. Bajern je divan tim, sa fantastičnim igračima koji znaju da igraju veoma dobro. I naravno, ako pobijedite u takvoj utakmici morate da slavite. Ova pobjeda nam daje samopouzdanje da vjerujemo u naš kvalitet za utakmicu koja dolazi u subotu“, rekao je Flik novinarima.

"Sa nivoom koji naš tim pokazuje, možemo da postignete velike stvari. Igrali smo sa mnogo hrabrosti i zato sam veoma srećan. Tim želi da uči, a učićemo i iz stvari koje nismo uradili dobro. Imamo dan manje od Real Madrida da se pripremimo za Klasiko, ali svi igrači žele da igraju ovu utakmicu. Dobro ćemo se pripremiti", dodao je njemački stručnjak.

Blistao je protiv Bavaraca Rafinja, koji je postigao het-trik.

Flik je pohvalio svog napadača ne samo za još jednu izvanrednu igru, već i za njegovo liderstvo.

"Rafinja je dobar primjer kako igrač može da utiče na to kako tim može da funkcioniše. Uvijek ima dobar stav na treninzima i na utakmicama. Veoma nam je važan, i zbog pritiska u kontranapadima koji vrši. A i zbog načina na koji se priprema. Ima dobru dinamiku na lopti. i odigrao je izvanredno. Njegova ofanzivna i defanzivna dinamika i dobra tehnika su nešto posebno. Nikada nisam imao igrača poput njega i on nam mnogo pomaže", zaključio je Flik.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније