Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

22. 10. 2024. 19:23 >> 19:57
Čitaj mi:

pred duel u omladinskoj lš

Savić posjetio omladince Budućnosti u Trabzonu

Omladinci Budućnosti pripremaju se za prvi meč protiv Trabzona u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Fudbalere i stručni štab obišao je crnogorski reprezentativac Stefan Savić koji je prethodnog ljeta stigao upravo u Trabzon.

"Drago mi je što sam sa vama ovdje i što imam priliku da vas upoznam. Bilo mi je drago kada sam čuo za vaš uspjeh, što ste stigli do ove faze. Želim vam puno sreće, da prije svega izbjegnete povrede, a za ostalo ste pokazali za šta ste sposobni. Treba da uživate u onom što radite, malo ko ima privilegiju da se bavi fudbalom i da radi ono što najviše voli" kazao je Stefan Savić igračima u svlačionici i dodao:

"Bitno je da uživate, dajte sve od sebe, a kao nagrada dolaze uspjesi i rezultati. Malo su pomiješane emocije, igrate protiv kluba za koji ja nastupam, želim vam sreću i siguran sam da ćete se predstaviti u najboljem svjetlu" zaključio je Savić.

Duel Trabzon - Budućniost je sjutra od 18 sati.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније