Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R. [ Beta ]

21. 10. 2024. 16:55 >> 16:55
Čitaj mi:

skupština kluba

Ljajić novi predsjednik FK Partizan, Mijatović član uprave

Novi predsjednik Fudbalskog kluba Partizan je Rasim Ljajić odlučeno je danas na skupštini kluba, a skupština je izabrala i novu upravu.

"Imali smo sjednicu. Izabran je novi privremeni organ. Nismo više mogli da krijemo. Uz mene će biti Predrag Mijatović, Danko Lazović... Imamo velika sportska imena, finansijska. Ovu situaciju treba polako rešavati", izjavio je Ljajić.

Ljajić će na mjestu predsjednika zamijeniti Milorada Vučelića, a u privremenoj upravi će se naći i nekadašnji fudbaler Partizana Predrag Mijatović.

"Želim da se zahvalim Predragu Mijatoviću. Razgovarao sam sa raznim ljudima, svi su govorili, to je dobro, ali... Nemoj te mene, ja ću poslije", rekao je Ljajić.

Ljajić je rekao i da će za šest mjeseci biti izabrana nova skupština i statut kluba.

"Da ne vidimo svjetlost na kraju tunela, ne bi ni radili sve ovo. Moraćemo da pravimo rezove. Nismo došli da budemo popularni, nego efikasni. Biće bolnih i teških rezova", dodao je Ljajić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније