Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

21. 10. 2024. 10:26 >> 10:27
Čitaj mi:

saudijci nezadovoljni

Manćini pred otkazom

Italijanski stručnjak Roberto Manćini nalazi se pred otkazom na mjesto selektora fudbalske reprezentacije Saudijske Arabije.

Pitanje je vremena kada će biti ozvaničen raskid saradnje Italijana i Fudbalskog saveza ove arapske države.

Manćini je na ljeto 2023. godine napustio selekciju Italije, koju je 2021. odveo na krov Evrope, i prihvatio ponudu Saudijaca od oko 30.000.000 eura godišnje. Tada je postao najplaćeniji trener na svijetu.

Međutim, u Saudijskoj Arabiji mu ništa ne ide prema planu.

Doživio je potpuni debak na Kupu Azije u Kataru početkom ove godine ispao već u osmini finala.

Potom je "preživio" pokušaj smjene i pobunu jednog dijela igrača, pa je uspješno prebrodio drugi stepen kvalifikacija za SP, ali je zapeo na trećem.

Saudijci su na diobi drugog mjesta u kvalifikacionoj grupi sa pet bodova iz četiri kola, koliko imaju Australija i Bahrein. Lider je Japan sa deset bodova. Indonezija i Kina imaju po tri boda.

Kao zamjene za Manćinija pominju se Argentinac Ramon Dijaz i Francuz Erv Renar, koji su navodno već konktaktirani.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније