Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

15. 10. 2024. 08:56 >> 09:00

GEST ZA DIVLJENJE

PAO pokazao veličinu: Porodica Baldoka prima cio ugovor, organizovana i humanitarna utakmica

Fudbalski svijet i dalje potresa tragična vijest o smrti fudbalera Panatinaikosa i grčke reprezentacije Džordža Baldoka.

Fudbaler koji je rođen u Engleskoj i koji je navjeći dio svoje karijere proveo u Šefild Junajtedu je pronađem mrtav u bazenu u okviru svoje stambene jedinice.

Vijest koja dolazi juče iz Grčke pokazuje veličinu atinskih "zeleno-bijelih". Klub iz Atine je rekao da neće da prekida Baldokov ugovor, koji traje još tri naredne sezone već da će nastaviti da ga isplaćuje njegovoj vjerenici i jednogodišnjem sinu.

PAO planira i humanitarnu utakmicu u kojoj bi sav prihod išao njegovoj porodici.

Potez za poštovanje od strane slavnog grčkog kluba.

Grčka reprezentacija je slavila protiv Irske 2:0, a fudbaleri Helena su posvetili pobjedu upravo svom drugi iz reprezentacije.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније