Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

14. 10. 2024. 23:18 >> 23:19
Čitaj mi:

golman reprezentacije

Nikić: Osjećam prazninu jer rezultat nije ispratio zalaganje

Igor Nikić bio je možda i jedina svijetla tačka nakon oktobarskog reprezentativnog ciklusa. Golman Dečića pokazao je da mu je mjesto u reprezentaciji i pored dva poraza, istakao se sa fantastičnim odbranama.

”Iskreno velika čast je biti sa ovim momcima ovdje odraditi ove dvije utakmice. Osjećam prazninu jer rezultat nije ispratio. Idemo dalje, nadam se da će biti u novembru bolje”, kazao je Nikić.

Imao je dosta posla crnogorski čuvar mrežu. U jednom mometnu je se i sjajno snašao, nakon što je dobio neprijatan pas Nikole Šipčića.

”Bilo je dosta teško. Igraju dosta brzo i agresivno, to su kvalitetni igrači koji igraju u Premijer ligi i Čempionšipu. Mi smo se u drugom poluvremenu probudili, imali smo prečku Radulovića, nismo imali sreće”, zaključio je naš golman.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније