Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

rtcg

13. 10. 2024. 21:32 >> 21:32
Čitaj mi:

OGLASIO SE I KNEŽEVIĆ

FK Njegoš primio 50 golova na četiri meča: Danas, pri rezultatu 19:0 za Zetu, prekinut meč u 70. minutu

Na trećem nivou takmičenja crnogorskog fudbala, regija Centar, fudbaleri Njegoša su pretrpjeli poraz od Zete, gotovo nestvarnih 19:0.

Reklo bi se da fudbaleri novoformiranog kluba nisu imali svoj dan, ali postoje i drugi rezultati koje klub bilježi do sada.

Tako su, u premijernom nastupu, izgubili 10:0 od Zabjela, 2:6 od Olimpika, 15:0 od Crvene stijene, a danas rekordnih 19:0. Ako se pogleda tabela, vidi se da su primili čak 50 golova u četiri utakmice, uz gol-razliku -48.

Nije sve samo u igri ekipe, koliko i u činjenici da često nemaju dovoljan broj igrača. Tako su protiv Zabjela imali samo 11 igrača, bez ijedne izmjene, protiv Crvene stijene su imali samo jednu izmjenu, dok protiv Zete danas nisu imali ni svih 11 fudbalera, nego su prvom šampionu Crne Gore izašli na megdan sa desetoricom.

Meč nisu ni priveli kraju, nego je prekinut u 70. minutu.

Tim povodom reagovao je i poslanik u Skupštini Crne Gore, predsjednik DNP-a Milan Knežević.

On je u svom satiričnom stilu opisao situaciju.

„U saznanju sam da je na današnjoj utakmici Treće crnogorske lige između FK „Njegoš“ i FK „Zeta“ došlo do kolabiranja svih 10 fudbalera domaćeg tima (jedanaestog nisu mogli da nađu), i da su isti hitno transportovani u Urgentni centar, jer se sumnja da su na poluvremenu otrovani plutonijumom.

Naime, u rezultatski neizvjesnoj i uzbudljivoj utakmici, pri rezultatu 19:0 za FK „Zetu“, u 70. minutu utakmice, svih 10 fudbalera FK „Njegoš“ iz dosad neutvrđenih razloga pada kao pokošeno na teren. Ova neizvjesna utakmica odmah biva prekinuta, a svih 10 fudbalera FK „Njegoš“ helikopterom biva prebačeno u Urgentni centar na reanimaciju.

Zabrinut za zdravstveno stanje fudbalera FK „Njegoš“, stavljam Vam se na raspolaganje ukoliko budete procijenili da neki od njih treba da nastave liječenje na VMA ili u drugim zdravstvenim ustanovama u Republici Srbiji.

Nemam dilemu da će stroge, ali nadasve objektivne disciplinske komisije FSCG donijeti mudru odluku da utakmica bude registrovana službenim rezultatom 3:0 za „Zetu“ ili možda i za „Njegoš“, jer kako kaza jedan član uprave FK „Njegoš“: „Bolje službeno 3:0, nego regularno 30:0.“

Znam da ćete učiniti sve što je u Vašoj moći da fudbaleri FK „Njegoš“ budu izliječeni do sljedećeg kola i spremni za nove sportske izazove, jer ako nismo uspjeli da spasimo crnogorski fudbal, dužnost nam je da spasimo fudbalere. Primite lijep sportski pozdrav: „Da je vječna, ostatku napredak!“, poručio je Knežević.

SLUČAJ "NJEGOŠ" NIJE USAMLJEN, IMA JOŠ RUKOMETNIH REZULTATA

Ne služi samo ekipa "Njegoša" za nabijanje gol-razlike. „Olimpiko“ je poražen u prvom kolu od Čelika 17:0, Zabjela 14:0, uz pobjedu upravo protiv Njegoša 6:2.

„Onogošt“ je izgubio od Čelika u gradskom derbiju danas 16:0.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније