Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N. N.

12. 10. 2024. 19:58 >> 19:58
Čitaj mi:

A LIGA NACIJA (3. KOLO)

Hrvatska preokrenula protiv Škotske, pa preživjela VAR dramu

Preokretom protiv Škotske, fudbaleri Hrvatske su napravili veliki korak ka četvrtfinalu A Lige nacija.

Tim sa Ostrva je u 33. minutu stigao do vođstva na volšeban način - Ben Douk je loše centrirao, ali je Luka Sučić još gore reagovao i namjestio loptu Rajanu Kristiju, nakon čijeg je šuta Duje Ćaleta-Car zatresao svoju mrežu.

Samo tri minuta kasnije je izjednačio Igor Matanović, da bi preokret u 70. donio Andrej Kramarić - Kreg Gordon je odbranio šut Borne Sose, a na loptu je natrčao napadač Hofenhajma i glavom pogodio za 2:1.

Škotska je do kraja napadala, a najbolju šansu je propustio Če Adams, koji je na isteku 90. minutu prebacio Dominika Livakovića, ali je lopta prošla tik pored stative.

Adams je savladao Livakovića u 95. minutu, ali je bio u ofsajdu...

Ekipa Zdravka Dalića nakon tri kola ima šest bodova, koliko i Portugal (od 20.45 gostuje Poljskoj), dok je Škotska na nuli.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније