Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

12. 10. 2024. 11:50 >> 11:50
Čitaj mi:

VELŠANIN U NEVJEROVATNOJ GOLGETERSKOJ FORMI

Brenan Džonson opasnost za "hrabre sokole": Strijelac na sedam vezanih utakmica

Kada su u Totenhemu odlulučili da izdvoje preko 50 miliona eura za dovođenje Brenana Džonsona iz Notingem Foresta, brojni mediji i analitičari su smatrali da je u pitanju još jedan loš pazar za tim iz sjevernog Londona.

Velški reprezentativac, koji može da pokrije sve pozicije u napadu (oba krila, ali i centralnog napadača), stvarno u prvoj sezoni nije izgledao impresivno. Svega pet golova na 32 nastupa.

Ni ova sezona nije krenula ništa bolje, mučio se mladi 23-godišnji fudbaler da nađe pravu formu, a mogli smo da ga vidimo i u Nikšiću gdje je dobio šansu sa klupe u duelu sa našom reprezentacijom.

Po povratku u London igrao je najveći derbi svog kluba protiv Arsenala, koji su "mamuze" izgubili 0:1, i ponovo se našao na meti kritika javnosti.

Od tada je odlučio da prije svega izbriše sve svoje naloge na društvenim mrežama, da se posveti samo fudbalu i rezultati su počeli da stižu.

Već narednu utakmicu protiv Koventrija u Karabao kupu postigao je gol. Potom je bio strijelac i protiv Brentforda u Premijer ligi, pa u narednom meču protiv Karabaga u Ligi Evrope.

Džonson se tu nije zaustavio, dao je gol Mančester junajtedu, pa Ferencvarošu, pa Brajtonu.

Postao je prvi fudbaler od Harija Kejna 2019. godine koji je postigao šest golova na šest uzastopnih utakmica u dresu Totenhema.

Svoju formu je pretočio i na reprezentaciju, pa je sinoć dao gol u duelu sa Velsom (2:2), gdje je bio na kraju proglašen i za igrača utakmice.

Tako je došao do brojke od sedam golova na sedam uzastopnih mečeva. Iduća utakmica mu je protiv Crne Gore. Nadamo se da će naši momci, prije svega pozadi, uspjeti da zaustave niz Velšanina.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније