Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

11. 10. 2024. 19:50 >> 20:02
1
Čitaj mi:

liga nacija 3.kolo

Uživo: Crna Gora napada Tursku, poznati sastavi obje reprezentacije

Dva meča, dva poraza fudbalera Crne Gore u Ligi nacija. Večeras ih čeka novi izazov protiv Turske u Samsunu od 20 sati i 45 minuta. Emisija posvećena duelu je od 20 sati.

Neće biti lako protiv ekipe koja je bila sjajna na nedavnom Evropskom prvenstvu u Njemačkoj, u osmini finala Turska je preskočila  Austriju, ali je zaustavljena od Holandije u četvrtfinalu.

Ni ovog puta zbog povrede neće biti Stefana Savića. 

U našoj grupi u istom igraju Island i Vels.

Crnogorsku reprezentaciju 14. oktobra očekuje i gostovanje Velsu.

LIVE BLOG:

19:47

Za Tursku meč će početi: Džakir, Muldur, Demiral, Bardakdži, Kadioglu, Čalhanoglu, Kokdžu, Akgun, Guler, Akturkoglu, Jilmaz.

Опширније

19:45

Sastav Crne Gore za duel u Samsunu: Igor Nikić,  Adam Marušić, Igor Vujačić, Nikola Šipčić, Andrija Vukčević, Edvin Kuč, Vladimir Jovović, Marko Bakić, Driton Camaj, Stevan Jovetić i Nikola Krstović.

Опширније

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније