Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

10. 10. 2024. 22:46 >> 23:08

LIGA NACIJA

Pavlidis utišao "Vembli", Italija prokockala pobjedu protiv Belgije

Grčka je na krilima Vangelisa Pavlidisa slavila na "Vembliju" 2:1, dok je u derbiju večeri Lige nacija, Italija prokockala pobjedu protiv Belgije 2:2.

Grci su poveli u hramu fudbala pogotkom Pavlidisa u 49. minutu. On je iskoristio neodlučnost odbrane domaćih i nakon nekoliko driblinga,sa desetak metara matirao Pikforda.

Engleska je potom krenula na sve ili ništa i činilo se da se izvukla, kada je Belingem udarcem sa ivice kaznenog prostora pogodio u 87. minutu.

A onda se u četvrtom minutu nadoknade ukazao opet Pavldidis i utišao "Vembli" za veliku pobjedu Grka, koji su prvi na tabeli sa devet bodova, tri više od večerašnjeg rivala.

Italija je golovima Kambijasa i Retegija vodila 2:0 protiv Belgije, ali je od 38. minuta igrala sa igračem manje jer je isključen Pelegrini.

Kaznili su to De Vrujter i Trosar, ali je Italija uspjela da sačuva bod.

U istoj grupi, Francuska je nakon preokreta savladala Izrael 4:1. Nominalni domaćin je poveo golom Gandelmana, ali su onda "trikolori" pokazali klasu.

Redom su pogađali Kamavinga, Nkunku, Genduzi i Barkola.

Meč je dobro sudio naš Nikola Dabanović.

Nakon tri kola, Italija ima sedam bodova, Francuska šest, Belgija četiri, a Izrael je bez bodova.

Norveška je bila ubjedljiva protiv Slovenije u Oslu 3:0, uz dva gola Halanda. As Sitija je tako postao najbolji strijelac svoje selekcije u istoriji. Mrežu "zmajčeka" je uz njega tresao i Sorlot.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније