Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

07. 10. 2024. 14:38 >> 14:38
Čitaj mi:

LA LIGA

Grizman na meti navijača bivšeg kluba: Prijetnje smrću, reagovao i Sosijedad

Utakmica Real Sosijedada i Atletiko Madrda donijela je navijačima dva prelijepla gola, nerješen ishod ali je sve pokvarilo ponašanje navijača domaćeg kluba.

Meta njihovih prozivki koje su često znale da prerastu i u otvorenje prijetne smrću bio je bivši fudbaler Sosijedara Antoan Grizman.

On je dočekan u neprijateljskoj atmosferi, od starta kada je išla najava sastava "jorgandžija" mogli su se čuti glasni zvižduci, a onda tokom utakmice svaki kontakt sa loptom francuskog fudbalera je praćen zvižducima, vrijeđanjem, i povicima "Grizmane umri".

U jednom trenutku morao je da reaguje i baskijski klub koji je na ekranu poslao poruku: „Ne, rasističkim pjesmama, ksenofobiji i netoleranciji. Ohrabrite i podržite tim, ali poštujte protivnika". To kao da je izazvalo još gori efekat jer su se vrijeđanja samo pojačala.

Grizmanu međutim to nije smetalo da već u prvom minutu meča, nakon 50 sekunti prelijepo petom asistira za Hulijana Alvareza koji je pogodio mrežu gostiju.

Atletiko je dugo čuvao prednost, ali je Sosjedad izjednačio vjerovatno najljepšim golom ove sezone u La Ligi do sada, a strijelac je bio Luka Sučić.

Grizman je počeo karijeru u Sosjedadu za koji je igrao 141 meč. Prije par dana najavio je da se u 33. godini povlači iz reprezentacije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније