Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

03. 10. 2024. 20:57 >> 20:58

LIGA EVROPE

"Poker" Lacija, poraz Karabaga, Totenhem odnio bodove iz Budimpešte

U derbiju drugog kola Lige Evrope, Lacio je očitao lekciju Nici na "Olimpiku" 4:1, dok je Totenhem slavio na teškom gostovanju u Budimpešti protiv Ferencvaroša 2:1.

Lacio je furiozno otvorio meč i brzo stigao do dva gola viška. Pogađali su Pedro u 20. i Kasteljanos u 35. minutu.

Gostima sa Azurne obale nadu je vratio Boga golom u 41. minutu, ali to je bilo kratkog daha.

Kasteljanos u 53. i Zakanji sa penala u 65. minutu kompletirali su "poker" Rimljana.

Naš Adam Marušić je igrao 78 minuta, kada ga je zamijenio Lazari.

Malme je slavio na gostovanju Karabagu u Azerbejdžanu – 2:1. Apsolutni junak pobjede Skandinavaca je bio Norvežanin Bothajm, strijelac golova u 19. i 47. minutu.

Žuninjo je pogodio za Karabag, u kojem je Marko Janković igrao 20 minuta.

Totenhem je u Mađarskoj poveo u 23. minutu preko Sara, a onda u 86. minutu zadao konačan udarac rivalu. N asistenciju Medisona pogodio je Džonson.

Do kraja, Varga je u 90. minutu samo ublažio poraz.

Olimpijakos je lakše od očekivanog slavio protiv Brage u Pireju 3:0, uz dva gola El Kabija, koji je pogađao u 45. i 59. minutu.

Upisao se i Hese, u 53. minutu.

Hofenhajm je slavio pred svojim navijačima protiv kijevskog Dinama 2:0. Ukrajincima je presudio supertalentovani 22-godišnji Čeh Adam Hložek, sa dva gola, u 22. i 60. minutu.

Anderleht je iznenadio Real Sosijedad 2:1. Domaći su vodili preko Marina, su Vaskes u 28. i Leoni u 39. minutu režirali preokret i ujedno trijumf Belgijanaca.

U Pragu su remizirali Slavija i Ajaks – 1:1. Holanđani su poveli iz penala golom Van Den Bomen, u 18. minutu, bod Česima obezbijedio je Čori u 67. minutu.

Možda i najveće iznenađenje u prvom terminu u četvrtak uveče viđeno je u Rigi, gde su RFS i Galatasaraj odigrali neriješeno – 2:2.

Galatasaraju je malo bilo vođstvo 2:0 (pogađali Mertens u 12. i Akgun u 38. minutu).

Izjednačenje Letoncima donijeli su Ikaunieks u 40. i Odišaria u 55. minutu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније