Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

03. 10. 2024. 15:16 >> 15:15

VELIKA POBJEDA JUVEA

Vlahović: Za golove zaslužan Luka Toni, polako postajemo tim

Srpski napadač Dušan Vlahović bio je jedan od najzaslužnijih za herojski trijumf Juventusa u Lajpcigu 3:2. On je postigao dva sjajna gola, a velikan iz Torina je slavio iako je u posljednjih pola sata igrao sa igračem manje.

On je kroz šalu kazao za njegove golove zaslužan nekadašnji napadač italijanske reprezentacije Luka Toni, koji sada radi kao stručni konsultant za Amazon prajm.

"Sve je ovo zahvaljujući tebi. Vidjeli smo se prethodne nedjelje i od tada sam postigao dva gola. Moraš češće da dolaziš", rekao je Vlahović uz osmjeh i poklonio dres Toniju.

On je istakao da bi ovaj trijumf mogao da bude prekretnica u sezoni.

"Ovakve utakmice i pobjede, kojih nije bilo mnogo prethodne godine, veoma su nam korisne. Moramo da se naviknemo na ovaj nivo fudbala. Veoma sam srećan, prevashodno zbog ekipe. Igrali smo skoro 45 minuta sa igračem manje i pokazali smo da postajemo tim. Borili smo se do kraja i nismo prestajali sa pritiskom", zaključio je Vlahović.

Srpski napadač je od početka sezone postigao šest golova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније