Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N. N.

27. 09. 2024. 16:46 >> 18:17
Čitaj mi:

IDE NA KIPAR

Kraj sage: Stevan Jovetić dogovorio saradnju sa Omonijom

Dugotrajna potraga za klubom završiće se selidbom na Kipar - kako Portal RTCG saznaje, Stevan Jovetić će u nedjelju otputovati u Nikoziju na potpis ugovora sa Omonijom.

Kapiten crnogorske reprezentacije je prethodnih mjeseci imao ponude iz Italije (navodno ga zvala Venecija, pominjao se i Komo), Izraela (Makabi Tel Aviv i Makabi Haifa) i Saudijske Arabije, govorilo se i o povratku u Olimpijakos, ali je 34-godišnji Podgoričanin na kraju izabrao klub iz glavnog grada Rajskog ostrva.

U timu koji vodi bivši trener Hajduka, Litvanac Valdas Dambrauskas, dočekaće ga saigrač iz reprezentacije Novica Eraković.

Za "kraljicu" je donedavno nastupao još jedan "hrabri soko", Dušan Bakić, ali je pozajmljen lokalnom rivalu Karmiotisi, za koju igraju i Boris Cmiljanić, Deni Hočko i Luka Đorđević.

Omonija će ove sezone igrati u Ligi konferencija, koju je Jovetić osvojio prije četiri mjeseca u dresu Olimpijakosa pobjedom nad svojim bivšim klubom Fiorentinom.

Klub iz Nikozije je do početka ovog vijeka bio najtrofejniji na Kipru, ali je u posljednje dvije decenije osvojio samo dvije od 21 titule nacionalnog prvaka.

To je iskoristio APOEL, koji sada ima 29 šampionskih pehara.

Omonija je u prva tri kola prvenstva imala maksimalan učinak, ali je prošlog vikenda izgubila od Anortozisa, dok je za danas zakazan duel sa AEL-om.

Jovetić bi mogao da bude u konkurenciji za duel sa islandskim Vikingurom, koji se u četvrtak u 1. kolu Lige koferencija igra na Kipru.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније