Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

25. 09. 2024. 15:40 >> 15:39

ŠPANSKI MEDIJI

Povratak iz penzije: Barselona i Ščesni postigli dogovor

Poljski golman Vojčeh Ščesni dogovorio se se Barselonom, da brani do kraja sezone, navode španski mediji.

On je napustio Juventus prije mjesec i završio karijeru, ali je ipak odlučio da prekine privremeno penziju i na "Kamp Nou" zamijeni teško povrijeđenog Ter Štegena.

Ščesni bi trebalo da naredne sedmcie potpiše ugovor sa katalonicma. S obzirom da je bez ugovora moći će odmah da konkuriše za sastav u Primeri i Kupu Kralja, ali ne i Ligi šampiona. U eliti će moći da bude registrovan tek od nokaut faze.

Ščesni nije mnogo izgubio od treninga jer nije radio manje od mesec dana, pa veruje da će brzo biti u potrebnoj formi kako bi stao i na gol Katalonaca.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније