Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

25. 09. 2024. 15:22 >> 15:22

TEŠKA POVREDA RODRIJA

Gvardiola: Ostao sam bez najboljeg igrača, ali naći ću rješenje

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola kazao je da to što će Rodri odsustvovati sa terena do kraja sezone veliki udarac za njegov tim, ali da će uspeti da pronađe rješenje.

Španac je pokidao prednjeukrštene ligamente koljena na meču sa Arsenalom u nedjelju.

On će obaviti još dvije konsultacije sa ljekarskim timom prije nego što se odluči kako će se sanirati povreda.

"Čeka se još neka mišljenja, možda Rodri odsustvuje i manje nego što očekujemo. Jedan ljekar kaže da se radi o veoma teškoj, a drugi o ne baš tako teškoj povredi. Zato čekamo", istakao je Gvardiola.

Gvardiola ne želi da u povredi Rodrija traži alibi za nesupjeh. On je podjsetio da se ekipa prošle sezone izborila sa odsustvom Halanda i de Brujnea.

"Kad ostanete bez najboljeg veznog igrača na svijetu onda je to veliki gubitak. Ali, moj posao je da pronađem soluciju. Kada je jedan igrač odsutan moramo da reagujemo kao tim i mi to umijemo. Bili smo prošle sezone bez Halanda tri mjeseca, bez De Brujnea pet mjeseci i opet smo osvojili Premijer ligu. Imamo gubitak, ali nema kukanja. Imamo izazov pred sobom. Idemo u Njukasl da pobijedimo", istakao je Gvardiola.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније