Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

25. 09. 2024. 09:40 >> 10:48
Čitaj mi:

završava karijeru u 31. godini

Varan razmišlja da se penzioniše

Sve se čini da je nekadašnji fancuski reprezentativac, Rafael Varan blizu odluke da završi profesionalnu karijeru, prenose brojni italijanski mediji.

Iskusni defanzivac (31) je ovog ljeta kao slobodan fudbaler stigao u Komo, ali je već na prvom meču protiv Sampdorije u okviru Kupa Italije doživio povredu koljena i morao je da napusti teren već nakon 23 minuta igre.

Slijedi dugačka pauza, klub ga čak nije ni licencirao za Seriju A u 2024. godini i brojni italijanski mediji tvrde da on ozbiljno trazmišlja da završi karijeru.

Sa Komom ima ugovor koji važi do 2026. godine.

Varan je četiri puta u karijeri osvajao Ligu šampiona sa Real Madridom, a sa selekcijom Francuske je 2018. godine postao i šampion svijeta, ali već nekoliko sezona njegova karijera je u padu, pa je tako ovog ljeta kao slobodan igrač iz Mančester junajteda stigao u Italiju.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније