Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

25. 09. 2024. 08:27 >> 08:33

la liga

Real Madrid juri rekord Barselone

Fudbaleri Real Madrida pobjedom protiv Alavesa (3:2) nisu samo zadržali priključak za vodećom Barselonom koja im bježi bod, ali uz utakmicu manje, već su i nastavili da jure njen rekord iz sezone 2017/2018.

Naime, trijumfom u 7. kolu La Lige aktuelni šampion Evrope je stigao do 37. utakmice u nizu koju nije izgubio kada je domaće prvenstvo u pitanju.

Posljednji put Real je poražen prije tačno godinu kada ju je 24. septembra 2023. godine savladao gradski rival, Atletiko Madrid.

Prema zvaničnim podacima po ovom parametru su u istoriji ovog takmičenja bolji još samo Real Sosijedad sa jednim susretom bez poraza više, kao i Barselona koja je vezala 43 utakmice na kojima je ostala neporažena.

Madriđani se u narednom kolu La Lige sastaju sa ekipom koja ih je posljednja savladala u domaćem šampionatu. Ukoliko Anćelotijeva ekipa bude neporažena na svim ovim mečevima postaviće novi rekord u Španiji.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније