Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N. N.

24. 09. 2024. 22:42 >> 23:00
Čitaj mi:

SERIJA A (5. KOLO)

Komo šokirao Atalantu i upisao prvu pobjedu u eliti poslije 21 godine

Poslije 21 godine u nižim ligama, Komo se prošlog ljeta vratio u Seriju A. Tim Seska Fabregasa je u prva četiri kola upisao po dva remija i poraza, a večeras upisao prvu pobjedu poslije tačno 21 godine i četiri mjeseca.

I to kakvu - Komo je u Bergamu savladao osvajača Lige Evrope i učesnika Lige šampiona, Atalantu 3:2.

Davide Zapakosta je donio prednost ekipi Đan Pjera Gasperinija u 18. minutu, ali je 2. poluvrijeme bilo potpuno u znaku gostiju.

Gabrijel Strefeca je izjednačio u 46. minutu, u 54. je autogol nakon šuta Nika Pasa postigao Sead Kolašinac, da bi Aliju Fadera u 58. povisio na velikih 3:1.

Na kraju sudijske nadoknade je Atalanta smanjila iz penala preko Ademole Lukmana, ali više nije bilo vremena ni za šta. 

Tako je Komo upisao prvi trijumf od 24. maja 2003. godine, kada je na oproštaju od Serije A savladao Torino 1:0 i predao mu "fenjer". Zanimljivo, te sezone je ispala i Atalanta...

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније