Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

18. 09. 2024. 13:09 >> 13:09
Čitaj mi:

zbog povrede

Problem za Real Madrid, van terena Dijaz

Brahim Dijaz pauziraće najmanje mjesec dana zbog povrede mišića desne noge.

Fudbaler Reala se povrijedio na utakmici petog kola La Lige kada je Real Madrid snage odmjeravao sa Real Sosijedadom, a "kraljevski klub" se oglasio odmah posle meča saopštenjem.

"Posle pregleda koje je obavila medicinska služba Reala našem igraču Brahimu Dijazu je dijagnostikovana povreda mišića desne noge", piše u saopštenju Reala koje je objavljeno u nedjelju.

Dijaz je ove sezone upisao šest nastupa u dresu kluba iz Madrida, a ovo je veliki problem za Real koji se muči sa povredama igrača.

Van terena su i Eduardo Kamavinga, Orelijen Čuameni, Džud Belingem, David Alaba i Dani Sebaljos.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније