Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

18. 09. 2024. 09:19 >> 09:22

reakcije

Mbape zadovoljan pobjedom: Znam da mogu još više

Real Madrid je posle velike bitke savladao Štutgart rezultatom 3:1.

Nakon neefikasnog prvog poluvremena, drugi dio igre je počeo pogotokom. Samo 20 sekundi nakon početka drugih 45 minuta, Brazilac Rodrigo je pobjegao odbrani Štutgarta i dodao do Kilijana Mbapea koji nije imao težak zadatak da zatrese mrežu Njemaca.

"Znam da mogu više, sve više se osjećam bolje i sada sam postigao gol, srećan sam. Teška utakmica, ali to je Liga šampiona, uvijek je teško, ali pobijedili smo kući, dobili smo prvi meč, to je bitno", rekao je Mbape.

Denis Undav poravnao je u 68. minutu na 1:1. Mučio se dugo Real da dođe do prave prilike, napadao je i Štutgart, te bio potpuno ravnopravan rival kroz cijelio meč.

Luka Modrić je centrirao iz kornera u 83. minutu, a prednost Realu donio je Antonio Ridiger.

Meč je definitivno riješen u dubokoj nadoknadi, kada je Endrik iskoristio asistenciju Danija Karvahala i pogotkom postao najmlađi strijelac u istoriji Reala u Ligi šampiona.



 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније