Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

16. 09. 2024. 09:53 >> 09:53
Čitaj mi:

danas preuzimanje funkcije

Kjelini u Juventusu imenovan za menadžera

Bivši italijanski fudbalski reprezentativac Đorđo Kjelini imenovan je za menadžera Juventusa, koji će biti zadužen za odnose sa nacionalnim i međunarodnim institucijama.

U saopštenju Juventusa se navodi da će Kjelini danas zvanično preuzeti funkciju u torinskom klubu.

"Kjelini nikada nije u potpunosti napustio "bjankonere" - njegovo srce, duša i vrijednosti su uvijek bile povezane sa klubom, i na terenu i van njega. Od 16. septembra, obavljaće funkciju Šefa za odnose sa fudbalskim institucijama. Đorđo će biti odgovoran generalnom direktoru Maurisiju Skanavinu i predstavljaće klub u svojoj novoj menadžerskoj ulozi", navodi se, između ostalog, u saopštenju Juventusa.

Kjelini (40) je igrao za Juventus od 2004. do 2022. godine a igračku karijeru je završio prošle godine. Za reprezentaciju Italije je od 2004. do 2022. godine odigrao 117 utakmica i postigao je osam golova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније