Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V. [ Beta ]

13. 09. 2024. 15:41 >> 15:40

"POTREBNA DRASTIČNA PROMJENA"

Kipar traži selektora, Kecbaji uručen otkaz

Fudbalski savez Kipra otpustio je danas selektora Temura Kecbaju, nedugo poslije poraza od Kosova na domaćem terenu 0:4 u Ligi nacija. Kecbaja je bio u trećoj godini posla u reprezentaciji Kipra, koja je pala na 127. mjesto na rang-lisit Međunarodne fudbalske federacije (Fifa).

Predsjednik Fudbalskog saveza Kipra Jorgos Kumas pohvalio je Kecbaju na profesionalnosti, ozbiljnosti i dokazanoj ljubavi prema reprezentaciji i rekao je da je njegov odlazak "drastična promjena" koja je vjerovatno potrebna.

"Na žalost ni gospodin Kecbaja ni Savez nisu uspjeli da ostvare želje rezultate tokom ove saradnje", naveo je on.

Kipar je izgubio svih osam utakmica i prošlogodišnje kvalifikacije za Evropsko prvenstvo završio je na posljednjem mjestu.

Kecbaja je 20 utakmica predvodio reprezentaciju Kipra, ostvario je šest pobjeda, imao dva remija i pretrpio 13 poraza, uz gol-razliku 19:49.

On je bio selektor rodne Gruzije, a zatim je radio za AEK, APOEL i Anortozis, koga je odveo u grupnu fazu Lige šampiona u sezoni 2008/2009.

Fudbalski savez Kipra nije objavio ko će predvoditi reprezentaciju u oktobru u utakmicama Lige nacija protiv Rumunije i Kosova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније