Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

13. 09. 2024. 10:14 >> 10:16

sanja da postane legenda barselone

Jamal: Hoću da budem u Barseloni do kraja karijere

Lamin Jamal je ovog ljeta napunio tek 17 godina, a već može da se pohvali da je dao ogroman doprinos, sa reprezentacijom Španije osvojio je titulu šampiona Evrope.

Njegova tržišna vrijednost trenutno iznosi 120.000.000 eura prema podacima Transfermarkta.

"Ne želim da me iko plati tih 120.000.000. Hoću da budem igrač Barselone do kraja karijere. Sanjam o tome da postanem legenda Barselone, a ne nekog drugog kluba", rekao je Jamal.

Govorio je i o poređenju sa Leom Mesijem.

"Biti upoređivan sa najboljim u istoriji je zaista nešto nevjerovatno, to znači da si uradio nešto dobro, ali ja želim da me pamte kao Lamina Jamala".

Ispričao je i anegdotu sa prijema kod kralja, posle osvojene tiutule prvaka Evrope.

"Kralj me je pitao koliko imam godina? Rekao sam da imam 16 godina, a on nije mogao da vjeruje, svi su počeli da smeju".

Jamal je još dodao i jednu zanimljivost. Po španskom zakonu, mladić i dalje nema dovoljno godina da polaže vozački ispit, tako da ga na treninge vozi rođak.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније