Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

12. 09. 2024. 11:33 >> 11:34
Čitaj mi:

serija a

Toti: Danijele de Rosi može da izgubi posao

Legendarni fudbaler Rome Frančesko Toti smatra da je trener "vučice" Danijele de Rosi na izlaznim vratima ukoliko klub ne bude ušao u Ligu šampiona.

„Uzimajući u obzir lude investicije ljetos, moraju da se kvalifikuju za Ligu šampiona. Ako uložiš 100 miliona eura i ne odeš u LŠ, to je potpuni krah. Ako se ne budu borili za LŠ, De Rosi će otići ranije, neće izgurati do kraja“.

Toti i De Rosi su prijatelji i nekadašnji saigrači u Romi.

„Prije svega, Danijele mora da učini da ga poštuju. Mora da razgovara sa stručnim štabom i bliskim ljudima, onima koji mogu da mu pomognu i da učine da razumije svoje greške. Danijele ima jaku grupu igrača i nadam se da će uspjeti, jer on dobro poznaje okruženje“.

Roma je, između ostalih, dovela Matijasa Sulea iz Juventusa i Artema Dovbika iz Đirone. Na pitanje da li bi De Rosi mogao da završi kao Žoze Murinjo, Toti odgovara:

„Naravno, čak i uprkos tome što je on jedini koji trenutno može da bude trener Rome. Vraćamo se na isto – ako je jak klub jasan u vezi s ciljevima, sve je u redu, jer navijači sve znaju. Ipak, ako stvari ne krenu dobro, sva krivica će biti na Danijeleu. To je tačno ono što se dogodilo Murinju. Stao je ispred projekta, ali niko mu nije pomogao niti je razgovarao s njim. Ako ne doneseš rezultate, postaješ žrtveni jarac“, zaključuje Toti.

Iz prva tri kola Roma je uzela samo dva boda, a sada gostuje Đenovi u nedjelju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније