Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

11. 09. 2024. 08:26 >> 12:50
Čitaj mi:

kvalifikacije za svjetsko prvenstvo

Kolumbija bolja od Argentine, Brazil pao u Paragvaju

Fudbaleri Kolumbije upisali su u osmom kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2026. godine četvrtu pobjedu dok je Brazil nastavio sa očajnim partijama.

Reprezentacija Kolumbije na domaćem terenu savladala je Argentinu sa 2:1 u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo i prišla svjetskom i kontinentalnom prvaku na dva boda.

Za Argentinu nije nastupio Leo Mesi ali će najbolji igrač svijeta biti na raspolaganju selektoru od sljedećeg mjeseca.

Moskera je poslije kornera Rodrigeza donio prednost Kolumbiji. Na 1:1 izjednačio je Niko Gonzales, da bi Rodrigez sa bijele tačke donio pobjedu domaćima.

Argentina je u Barankilji pretrpela tek drugi poraz u kvalifikacijama, ujedno drugi u svim takmičenjima za nepune dvije godine.

Brazil je poražen od Paragvaja 1:0 u kvalifikacijama za SP, a gol odluke postigao je Danijel Gomez u 20. minutu utakmice.

Popularne "karioke" ne igraju dobro u kvalifikacijama ali je selektor  Dorival Žunior juče najavio ambiciozno da će Brazil igrati finale Mundijala 2026. godine.

U ostalim utakmicama Urugvaj je igrao neriješeno sa Venecuelom, dok je Ekvador savladao Peru.

 

Paragvaj - Brazil 1:0 (1:0)
/Gomez 20/

Kolumbija - Argentina 2:1 (1:0)
/Moskera 25, Rodriges 60 pen - Gonsales 48/

Čile - Bolivija 1:2 (1:2)
/Vargas 39 - Algaranaz 13, Migelito 45+1/

Ekvador - Peru 1:0 (0:0)
/Valensija 54/

Venecuela - Urugvaj 0:0

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније