Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

09. 09. 2024. 14:47 >> 14:47

u - 15 prijateljski meč

Crna Gora poražena od Bugarske u drugom meču

Pionirska reprezentacija Crne Gore poražena je u drugom prijateljskom meču od Bugarske rezultatom 2:1.

Domaći su poveli u 47. minutu, kada je Vladimir Rečev iskoristio prostor koji mu se ukazao i sa nekoliko metara zatresao mrežu ,,sokolića“.

Izjednačenje je stiglo u 60. minutu, kada je Luka Vušurović iskoristio asistenciju Miloša Lakovića.

Naša selekcija je imala nekoliko prilika za preokret, međutim, za te promašaje je kažnjena u 68. minutu. Tada je Krasimir Janakijev pogodio sa nešto više od desetak metara sa lijeve strane.

"Svi dječaci dobili su šansu da nastupe u ovom dvomeču, osim jednog koji se požalio na povredu. U dva meča igrala su dva različita tima i danas se javljaju identične greške kao i u prvom susretu. Ogroman broj grešaka uslovio je da rezultat danas bude ovakav, protiv protivnika koji nije bolji tim. Danas nismo imali sreće, jer smo kod rezultata 1:1 imali priliku da potpuno preokrenemo utakmicu u svoju korist, kada smo pogodili prečku. Dječaci su još mladi, tek selektirani i za očekivati je sve ovo što sam već naveo. U narednom periodu do kraja ove godine, očekuje nas turnir sa četiri utakmice, na kojima ćemo nadam se uspjeti da ispravljamo stvari koje su nam se dešavale u ova dva meča sa Bugarskom", rekao je selektor Minja Ljumović.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније