Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

09. 09. 2024. 12:28 >> 14:36
Čitaj mi:

U TURSKOJ I DALJE TRAJE PRELAZNI ROK

Žoržinjo želi da napusti Arsenal: Italijan u Galati već za par dana?

Italijanski fudbalski reprezentativac Žoržinjo želi da napusti Arsenal, prenose britanski mediji.

Vezni fudbaler (32) koji je prošle sezone stigao iz rivalskog Čelsija, ove godine nije dobio prilike da odigra ni jedan meč u Premijer ligi čime je trener Mikel Arteta stavio do znanja da ne računa na njega.

Sve prati turski Galatasaraj, koji je već u pregovorima sa francuskim reprezentativcem Adrijenom Rabioom, ali koji bi mogao da se okrene Žoržinju.

Italijanskom reprezentativcu ističe ugovor na ljeto 2025. godine, odnosno na kraju ove sezone, pa se pretpostavlja da Arsenal ne bi zatezao njegov prelazak u Istanbul.

Brazilac po rođenju, igroa je za Veronu, Napoli, Čelsi i Arsenal, dok je za italijansku reprezentaciju sakupio 57 nastupa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније