Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

09. 09. 2024. 08:13 >> 10:22
Čitaj mi:

liga nacija

Crna Gora večeras dočekuje Vels u Nikšiću (TVCG2, 20.45)

Naši najbolji fudbaleri večeras nastavljaju takmičenje u B Ligi nacija. Rival je Vels večeras u Nikšiću od 20.45, uz direktan prenos na TVCG2. Emisija posvećena fudbalu počeće u 20h.

Selektor naše reprezentacije Robert Prosinečki kazao je da je i pored poraza na startu Lige nacije od Islanda u Rejkjaviku 2:0, ostao optimista i da naša selekcija može do tri boda u duelu sa Velšanima.

"Nismo dobro startovali, ali moj optimizam je i dalje veliki. Bilo je mnogo odsutnih, ali pokazali su neki drugi igrači da možemo da računamo na njih. Daćemo sve od sebe da odigramo pravu utakmicu. Ako to uradimo, onda ćemo pobijediti, iako nas je poraz na Islandu poremetio", rekao je Prosinečki.

Treći put Vels stiže u Crnu Goru, važan meč za obje selekcije, ali važniji za našu nakon tog neuspjeha na Islandu.To nije najveća muka za selektora Prosinečkog već problemi sa povredama - na konferenciji je najavio spremnog Jovetića, dilema je učešće Savića. Reprezentativac Slobodan Rubežić istakao je da nema mnogo vremena za odmor, ali da vjeruje u tim.

"Mislim da će biti mnogo teško, oni dolaze iz tog ostrvskog fudbala, ali ipak ako mi budemo na našem najboljem nivou, možemo da ih namučimo i da dođemo do pobjede. Nema mnogo vremena za odmor, mada se tijelo već naviklo na ovaj ritam, utakmice na svaka dva-tri dana, tako da svi koji izađu na teren daće sve od sebe, svi smo profesionalci i vjerujem u ekipu."

Duel u Nikšiću počeće u 20.45h minutom aplauza, u slavu našeg golmana Matije Šarkića.

Ulaznice se mogu kupiti od 11 časova do početka utakmice, po cijeni od osam eura za istočnu tribinu (svi sektori) i od 10 eura za zapadnu tribinu (sektori za domaće navijače).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније