Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

08. 09. 2024. 19:42 >> 19:42
Čitaj mi:

brazilski fudbaler

Paulinjo završio karijeru

Nekadašnji fudbaler Barselone Paulinjo objavio je da je završio karijeru, u objavi na društvenim mrežama naveo da je "privilegovan što je bio višestruki šampion" i što je "osvojio važne trofeje".

Paulinjo (36) je tokom karijere nastupao za 10 klubova, među kojima su i Barselona, Totenhem i Korintijans, gdje je završio karijeru.

"Ostavio sam veliko nasljeđe. U posljednjoj utakmici sa Korintijansom, sa 45.000 navijača, osjetio sam da će to biti moja posljednja utakmica i da neće biti boljeg načina da se oprostim", naveo je on.

On je prethodne dvije sezone proveo u Korintijansu, klubu za koji je odigrao ukupno 210 utakmica i postigao 40 golova, i sa kojim je osvojio Kup Libertadores 2012. godine, kao i Svjetsko klupsko prvenstvo iste godine.

Paulinjo je sa reprezentacijom Brazila, za koju je odigrao 58 utakmica i postigao 13 golova, osvojio Kup konfederacija 2013. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније