Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

08. 09. 2024. 15:25 >> 19:09
Čitaj mi:

Ludnica u Argentini: Predsjednik Taljeresa ušao u sudijsku svlačionicu naoružan pištoljem

Fudbaleri Boke Juniors izborili su plasman u narednu rundu Kupa Argentine trijumfom na penale protiv Taljeresa. Ipak, sve je ostalo u sjenci incidenta, kada je nakon meča predsjednik kluba iz Kordobe Andre Fasi ušao u sudijsku svlačionicu naoružan pištoljem.

On je bio nezadovoljan suđenjem, jer su gosti iz Buenos Ajresa, u 14. minutu gol postigli na neregularan način.

Aguire je oduzeo loptu od protivničkog igrača, ali je čitavim obimom prešla gol-aut liniju. Pomoćni sudija, međutim, nije reagovao, pa je Aguire završio solo akciju pogotkom

Taljeres je u nastavku meča izjednačio i meč je otišao u penal seriju. Gosti su slavili 8:7 i prošli dalje, što je, uz pomenuti neregularan gol, bio okidač za Fasija da uzme pravdu u svoje ruke.

Argentinski mediji prenose da je predsjednik Taljeresa upao u sudijsku svlačionicu naoružan pištoljem koji, doduše, nije potezao, već mu je sve vrijeme bio za pojasom.

U izjavi nakon toga je rekao da su sudije prve njega napale u svlačionici.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније