Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

08. 09. 2024. 14:57 >> 14:58

U 92. GODINI

Preminuo Milan Rogošić, legenda Budućnosti

Legendarni igrač i trener Budućnosti Milan Rogošić preminuo je u 92. godini, saopštili su podgorički "plavo-bijeli".

Kako su naveli, Rogošić je sa 17 godina ušao u prvi tim Budućnosti, i posvetio joj se cijeli život.

"Divio joj se, izjavljivao ljubav u svakom trenutku. Na svakom koraku podgoričke kaldrme. A i šire…", kazali su iz Budućnosti i dodali:

"Ponosno je nosio plavo - bijeli dres i u teškim i u lijepim godinama, nikada nije pomislio da je ostavi, utabao je put zlatnim generacijama našeg kluba, ostavio u amanet godine ponosa i prkosa, anegdote, priče, viteštvo i talenat koji su slijedili mnogi koji su se domogli zvjezdanih visina", kaže se u saopštenju.

Ističu da je za njega postojala samo Budućnost i Podgorica.

"Za njega su postojali samo naš grad i naš klub. Budućnost mu je bila - premija! I to je ostavio kao najveću zaostavštinu svima nama. Podgorici.Nije bio jedno od najzvučnijih imena, ali jeste jedno od najvećih. Naš Milan Rogošić!Posljednji pozdrav! I veliko hvala", kazali su iz Budućnosti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније