Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

08. 09. 2024. 13:46 >> 13:53

Jovović: Protiv Velsa nas čeka mnogo teži posao nego u Rejkjaviku

Vezista crnogorkih fudbalera Vladimir Jovović, kazao je ekipu čeka mnogo teži posao sjutra veče protiv Velsa, nego što je to bilo na premijeri Lige nacija sa Islandom.

On se osvrnuo na to koliko mu kao rođenom Nikšićaninu znači što se meč igra kraj Bistrice.

"Bitno je što igramo kraj Bistrice, ne samo zbog mene, već i crnogorskog fudbala i samog Nikšića, veoma je bitno za Nikšić. Po inforimacijama koje imam od prijatelja, drugova i porodice, euforija je velika. Vjerujem da će publika biti naš dvanaesti igrač. Nadam se da će nam ovaj teren biti srećen i da ćemo uspjeti da trijumfujemo", rekao je Jovović na konferenciji za novinare uoči meča.

Ekipa će dati posljednji atom snage da popravi utisak iz Rejkjavika, poruka je našeg veziste.

"Rezultatski nismo prošli dobro, ali okrećemo se drugoj utakmici. Mislim da su Velšani kvalitetnij su od Islanda i sigurno je da nas čeka mnogo teži meč. Ali, daćemo sve od sebe, upoznati smo sa njima i vjerujem da možemo da stignemo do trijumfa. Trebaće nam više koncentracije i borbenosti. Moramo da odigramo mnogo bolje nego Islandu, vjerujem da može da bude tako", kazao je Jovović i dodao:

"Tipično su ostrvska reprezentacija, puno trče i bore se. Protiv Turske su odigrali jako dobro, imali posjed, stvarali šanse... Mislim da će biti teško, ali optimista sam", kazao je on.

Jovović je još jednom istakao koliko je ekipi teško pao poraz na Islandu.

"Jeste, poljuljao nas je, jer smatram da smo mogli bolje. Rezultat je u odnosu na stanje na terenu previsok... Ali, moramo zaboraviti taj meč, izvući pouke iz njega i okrenuti se Velsu", kazao je Jovović.

On je istakao da je svjestan da su svi počev od njega mogli mnogo bolje na startu Lige nacija.

"Kada analiziram igru uvijek polazim od sebe. Mislim da sam morao i mogao bolje i vjerum da će protiv Velsa igra, kako moja tako cijele ekipe, biti mnogo bolja", Jovović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније