Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

08. 09. 2024. 10:49 >> 10:49
Čitaj mi:

PROBLEMI ZA DEŠANA

Rat u svlačionici Francuske: Menjan kritikovao Mbapea i Grizmana

Od ekipe koja je 2022. godine na Munidjalu u Kataru plesala na terenu, igrala moderan, atraktivan fudbal, do ekipe koja djeluje "raštimovano", nepovezano, prije svega "ružna za gledanje". Tako bi mogla da se opiše igra franucske fudbalske reprezentacije.

Na Evropskom prvenstvu se vidjelo da nešto nije u redu sa "trikolorima", a iako su stigli do polufinala, tek u njemu su zapravo postigli gol iz igre.

Nova reprezentativna sezona u Ligi nacija nije krenula kako treba.

Iako su rosterom bili apsolutni favoriti u odnosu na Italiju, čini se da razlika u kvalitetu fudbalera, barem na papiru nikad nije bila veća, a opet sa druge strane Azuri su demonstrirali lijep fudbal i na kraju ubjedljivo slavili na "Parku prinčeva" sa 1:3.

Da stvari ne budu baš najbolje za Didijea Dešana, nastavilo se i kasnije nakon poraza, kada je u svlačionici izbio pravi mali "rat" između fudbalera.

Reprezentativni golman i član Milanna Majk Menjan je kritikovao najveće zvijezde Kilijana Mbapea i Antoan Grizmana.

Kako prenosi eminentni "L'ekip" Menjan je kazao da dva fudbalera bolje igraju za svoje klubove nego za reprezentaciju, ali i da svojim zalaganjem i ponašanjem nisu primjer za mlađe saigrače.

Navodno ni jedan od fudbalera mu nije odgovorio na prozivke.

Francuska igra idući meč sa Belgijom u ponedjeljak.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније