Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

07. 09. 2024. 20:53 >> 20:50

NAKON POBJEDE NAD FRANCUSKOM

Spaleti: Pokazali smo karakter i mentalnu snagu

Selektor Italije Lućano Spaleti kazao je da je ekipa pokazala karakter i mentalnu snagu protiv Francuske.

Kada je Bredli Barkola poslije 12 sekundi pogodio za vođstvo domaćih, činilo se da "azurima" prijeti ubjedljiv poraz, ali do kraja su Italijani dominirali i slavili 3:1.

"Početak je bio ključan, svi su odmah reagovali, pokušavajući da daju snagu i spokoj timu, a onda su odigrali utakmicu koju smo trebali da odigramo, tako da je ispalo da je duplo dobra", rekao je Spaleti za RAI poslije meča.

Istakao je mentalnu snagu svog tima...

"Bilo je važno da ostanemo tim, jer uz toliku napetost, svaka situacija može da vas poremeti. Zato je naša mentalna snaga bila dvostruka, jer stvari koje vam se dešavaju dolaze iz vaše glave, vaših strahova i od onoga što mislite da ne možete da postignete", kazao je selektor "azura".

Italija se tako donekle iskupila za loš nastup na Euru.

"Izabrali smo grupu igrača koji su uvijek u formi. Oni su malo svježiji nego što su bili na kraju sezone", rekao je Spaleti.

"Vjerovatno smo imali sreće što smo našli gomilu mladih igrača željnih dokazivanja. Individualna želja i strast su ključ svakog uspjeha.“, dodao je Spaleti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније