Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

05. 09. 2024. 14:47 >> 14:47
Čitaj mi:

pišu španski mediji

Španija protiv Srbije bez Jamala

Fudbalska selekcija Španije odigraće večeras protiv reprezentacije Srbije u Beogradu (20.45) prvu utakmicu od osvajanja titule šampiona Evrope na EURO 2024 u Njemačkoj.

Kako prenose španski mediji selektor Luis de la Fuente najverovatnije će poštedjeti Lamina Jamala zbog povrede. Iako povreda nije najozbiljnija, za očekivati je da on susret na stadionu "Rajko Mitić" počne sa klupe za rezerve.

Jamal je na okupljanje reprezentacije došao povrijeđenog mišića, pa je obavljen pregled magnetnom rezonancom.

"Lamine ima samo modricu na listovima i može da igra", rekao je De La Funete, ali je vrlo vjerovatno da će izostaviti igrača Barselone iz startne postave.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније