Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

04. 09. 2024. 18:29 >> 18:31
Čitaj mi:

TRENER BUDUĆNOSTI

Brnović: Zadovoljni smo rezultatima, broj reprezentativaca za respekt, drago mi je za Perišića

Trener Budućnosti Ivan Brnović komentarisao je za klupski sajt pripreme "plavo-bijelih" na Zlatiboru, situaciju u kojoj je podgorički klub dao 12 reprezentativaca u svim kategorijama, kao i transfer mladog talentovanog Vladimira Perišića u prašku Slaviju.

Strateg podgoričkog tima se prvo osvrnuo na aktuelnu sezonu.

"Dobro, što se tiče samog prvenstva i ovih prvih šest kola, što se tiče rezultata, zadovoljni smo, skor od četiri pobjede i dva remija. Znam da je, da kažemo, određeni mir i samopouzdanje, ali i optimizam za nastavak prvenstva. Da li smo mogli bolje u nekim utakmicama, možda protiv Sutjeske, da kažemo da smo bili bliži pobjedi. Što se tiče utakmice protiv Otranta, mislim da je negdje bilo zaslužen taj remi, jer se Otrant pokazao kao jedna ozbiljna, agresivna, fizički jako sredna ekipa. S druge strane, mi nismo bili na svom željenom nivou, ali u svakom slučaju možemo biti dovoljno učinkoviti u prvenstvu", kazao je Brnović.

Zlatibor će biti prilika da se da šansa i nekim fudbalerima koji nisu bili u prvom planu, a odigraće se i kontrolni meč protiv Mladosti iz Lučana.

"Ovdje smo sada došli na Zlatibor, gdje su nam zaista sjajni uslovi za rad, dobri tereni, prateći uslovi zaista sjajni. Tako da računamo da u miru provedemo ove mini pripreme, da damo šansu igračima koji su manje igrali ili koji uopšte nisu igrali prvo utakmicu protiv Mladosti iz Lučana koju ćemo igrati u petak u 17:30. I odradićemo ove mini pripreme, nadam se u jednoj dobroj, zdravoj atmosferi i nakon toga slijedi povratak kući i nastavak onih priprema, narednog mikrociklusa za gostovanje u Beranama protiv Jezera".

Osvrnuo se i na situaciju u kojoj je Budućnost u ovom reprezentativnom ciklusu dala 12 fudbalera u svim generacijama.

"Da, zaista velika stvar za fudbalski klub Budućnost, pogotovo kada su u pitanju A reprezentativci. Ovaj put imamo četiri igrača iz našeg kluba, naravno plus osam igrača u mlađim selekcijama, znači ukupno 12 reprezentativaca. Zaista je jedan podatak za respekt. Sa druge strane, da, komentarišemo da je malo neobično, mi smo naučili da radimo sa 26, 27, igrača, sada ovdje imamo 17 igrača plus dva golmana, priključili smo Šaranovića i Brajovića iz omladinskog pona, tu su sa nama, i sa te strane malo neobično, ali naravno treninzi protiču u najboljem redu, radna etika je prisutna, tako da smo iz te strane zadovoljni. Želio bih na kraju zaista da napomenem da mi je jako drago za sve igrače koji su skrenuli pažnju na sebe kroz igre u prvom timu Budućnosti, skrenuli pažnju i selektoru A tima, i mlade reprezentacije i U19, i nadam se da će pokazati svoj raskošni potencijal kroz svaku svoju selekciju".

Brnović se potom osvrnuo na prodaju Vladimira Perišića u prašku Slaviju.

"Da, jako mi je drago. Vladimir je prvenstveno jedna sjajna ličnost, momak za primjer što se tiče njegove opšte kulture i vaspitanja, zaista nemam riječi. I naravno, igrač koji je skrenuo pažnju na sebe svojim kvalitetom, svojom igrom u oba pravca, golovima naravno, koji su ključni segment u igri napadača, tako da jako mi je drago zbog njega", kazao je Brnović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније