Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N. N.

29. 08. 2024. 21:25 >> 21:25
Čitaj mi:

LIGA KONFERENCIJA

Debakl Đalovićeve Rijeke, Helsinki golovima u 90. i 93. minutu do grupne faze

Helsinki se izvukao protiv Dečića, poslije šest serija penala stigao do plej-ofa za Ligu konferencija, a večeras na sličan način izborio plasman u grupnu fazu.

Nakon 2:2 na Farskim Ostrvima, šampion Finske je večeras gubio od KI Klaksvika od 57. minuta, ali je u 62. štoper gostiju Sedrik Jambere dobio direktan crveni karton.

Domaći su od tada napadali, izjednačili u 90. minutu preko Dioga Tomasa, a preokrenuli u 93. golom Škota Lija Ervina.

Tako je HJK prošao u grupnu fazu, a možda je dotle mogao da dogura i Dečić, samo da je Iljir Camaj u petoj seriji penala iskoristio meč-loptu...

Zanimljivo, obje ekipe koje su eliminisale Tuzane ovog ljeta će igrati u Ligi konferencija. Velški TNS, koji je od prvaka Crne Gore bio bolji u 1. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, nakon trijumfa u Litvaniji (3:0) večeras je rutinski sačuvao prednost protiv Panevežisa (0:0).

Ispao je drugi tim koji je izbacio crnogorskog predstavnika u 3. kolu, Pakš. Mađari, koji su u dvomeču bili bolji od Mornara, nakon 2:2 u Češkoj su večeras izgubili 3:0 kod kuće od Mlade Boleslav.

"PETARDA" I BAKLJE IZAZVALI PREKID U LJUBLJANI

Debakl je doživjela Rijeka crnogorskog trenera Radomira Đalovića, koja je nakon 1:1 na Rujevici izgubila čak 5:0 od ljubljanske Olimpije na stadionu "Stožice".

Nekadašnji reprezentativac Crne Gore je preuzeo kormilo Rijeke neposredno pred prvi meč sa Ljubljančanima, nakon otkaza Željku Sopiću.

Poraz je teško pao gostujućim navijačima, pripadnicima "armade", koji su bacali baklje na teren i protivničke pristalice, zbog čega je utakmica prekinuta u 62. minutu.

Kada su policajci došli da ih istjeraju sa tribina došlo je do tuče, pa je prekid trajao skoro pola sata.

JERMENSKA BAJKA

A najljepšu priču ovog ljeta ispisala je jermenska Noa.

Klub koji je osnovan 2017. godine je na putu ka plej-ofu rušio makedonsku Škendiju, maltešku Slijemu i šokirao atinski AEK, a večeras je "preživio" protiv Ružomberoka - došao je u Slovačku sa 3:0, sada gubio istim rezultatom i imao igrača manje, ali je u 88. minutu konačnih 3:1 postavio Brazilac Mateuš Ajaš.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније