Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

29. 08. 2024. 12:01 >> 12:01
Čitaj mi:

srbija

In-Beom Hvang pred odlaskom iz Crvene zvezde

Reprezentativac Južne Koreje i fudbaler Crvene zvezde In-Beom Hvang pred potpisom je za Ajaks.

Holandski velikan je riješen da aktivira izlaznu klauzulu za Hvanga od 7.000.000 eura, i potpisa višegodišnjeg ugovora.

Uprava Crvene zvezde je uspjela da zadrži Hvanga do kraja kvalifikacija za Ligu šampiona, uz dogovor još prilikom dolaska u klub da može da ide kad pronađe sredinu koja mu odgovara.

Ukoliko on ode biće to ogroman hendikep za šampiona Srbije. Hvang Zvezdi donosi veliki kvalitet na terenu, a i sinoć je u trijumfu protiv Bodea sa 2:0 i plasmanu u Ligu šampiona bio jedan od najboljih pojedinaca susreta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније