Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V. [ Beta ]

25. 08. 2024. 12:28 >> 12:27

Majami se kvalifikovao u plej of bez Mesija

Fudbalski klub Inter iz Majamija postao je danas prvi tim koji se kvalifikovao za plej of Lige MLS, šampionata Sjeverne Amerike, pobijedivši Sinsinati sa 2:0, ali bez svoje zvijezde Lionela Mesija.

Majami, još bez Mesija, koji je povrijedio skočni zglob, obezbijedio je svoje mjesto zahvaljujući 37-godišnjem urugvajskom igraču Luisu Suaresu koji je dao oba gola.

Suares je dao prvi gol samo poslije 32 sekunde od početka meča, a drugi, pet minuta.

Majami ima osam bodova prednosti ispred Sinsinatija.

Mesi nije igrao od kada je povrijedio desni skočni zglob tokom pobjede Argentine nad Kolumbijom u finalu Kopa Amerike 14. jula.

Majami se nada da će se Mesi vratiti prije kraja regularne sezone 19. oktobra.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније