Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

19. 08. 2024. 10:00 >> 10:00
Čitaj mi:

OD KAD JE STIGAO NA ETIHAD

Haland u avgustu više golova nego kompletne ekipe Čelsija i Mančester junajteda

Mančester Siti je juče trijumfalno otvorio Premijer ligu pobjedom na gostovanju Čelsiju 0:2 i tako poslao poruku da je najveći favorit za odbranu trona.

Prvi gol na meču postigao je sjajni Erling Haland, koji je iskoristio svu svoju snagu i fizičku spremu, da otvori sebi prostor, primi loptu i rutinski savlada Sančeza.

Bio je to jubilarni 100. nastup Norveškog fudbalera za "građane", i čak 91. gol.

Ako se gleda ukupna kontribucija (golovi+asistencije), fenomnalni Haland je bio ukjučen u 106 golova od kad je stigao u Mančester siti.

Posebno je interesantan jedan podatak koji pokazuje da od kada je prešao na "Etihad", u avgustu mjesecu ima 13 postignutih golova, ukupno gledano, dva više od cijele ekipe Čelsija, i čak četiri više nego što su fudbaleri Mančester Junajteda postigli u istom tom periodu.

U isto vrijeme, Pep Gvardiola traži od norveškog reprezentativca da se još više uključi u igru ekipe i da se posveti i asistencijama.

"Najbolji igrači rade perfektno jednostavne stvari, prime loptu desnom i odmah je proslijede lijevom nogom. To mi Pep stalno govori", kazao je Haland.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније