Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V. [ Beta ]

15. 08. 2024. 09:57 >> 09:56

DO 2027.

Fernandes produžio ugovor sa Junajtedom

Kapiten Mančester junajteda Bruno Fernandes produžio je danas ugovor na godinu dana i u tom fudbalskom klubu ostaće najmanje do ljeta 2027. godine.

Kako je saopštio klub sa Old Traforda, Fernandes je produžio ugovor do ljeta 2027. godine, uz mogućnost nastavka saradnje na još godinu dana.

"Svi znaju moju strast za Mančester junajtedom. Svjestan sam odgovornosti i značaja nošenja ovog dresa i nivoa posvećenosti i želje potrebnih da se predstavlja ovaj nevjerovatan klub", rekao je Fernandes, navodi se u saopštenju na klupskom sajtu.

Portugalski 29-godišnji fudbaler došao je u Junajted u januaru 2020. godine iz Sportinga iz Lisabona, a imao je još dvije godine do isteka ugovora, koji je potpisao 2022.

Za četiri i po godine u klubu, Fernandes je odigrao 234 utakmice u svim takmičenjima, postigao je 79 golova i imao je 67 asistencija. Osvojio je FA kup i Liga kup i igrao u finalu Lige Evropa 2021. godine.

"Već imam toliko posebnih trenutaka ovdje, čuo sam kako se moje ime pjeva na Stretford Endu, postigao sam het-trik protiv Lidsa, predvodio sam ekipu na Old Trafordu u evropskim utakmicama i podizao sam trofeje na Vembliju. Ali ne bih potpisao ovaj ugovor da nisam vjerovao da moji najbolji trenuci u dresu Junajteda tek dolaze", naveo je Fernandes.

Spekulisalo se da bi Fernandes mogao da napusti klub ovog ljeta, ali je on u maju rekao da želi da ostane na Old Trafordu.

"Iz razgovora sa fudbalskim rukovodstvom i trenerom, jasno je koliko su svi odlučni da se bore za trofeje. Vidim koliko će budućnost biti pozitivna i uživam u vođenju ovog tima", naveo je Fernandes.

Takmičenje u Premijer ligi počinje u petak utakmicom Mančester junajteda i Fulama od 21 čas na Old Trafordu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније