Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta

14. 08. 2024. 16:11 >> 16:32
Čitaj mi:

Vezista Real Madrida

Kamavinga uganuo koljeno, propušta nekoliko nedjelja

Vezista Real Madrida, Francuz Eduardo Kamavinga, uganuo je unutrašnji ligament lijevog koljena tokom treninga i vjerovatno neće moći da igra nekoliko nedjelja, saopštio je madridski klub.

"Poslije danas obavljenih testova našem igraču Eduardu Kamavingi, dijagnostikovano je uganuće unutrašnjeg kolateralnog ligamenta lijevog koljena", naveo je Real Madrid koji nije precizirao koliko dugo igrač neće moći da igra.

Španski mediji su prenijeli da bi Kamavinga mogao da bude odsutan sa terena šest do sedam nedjelja.

Kamavinga je ostao na zemlji držeći lijevu nogu na treningu poslije kontakta sa Orelijenom Čuamenijem uoči finala Superkupa Evrope protiv Atalante koje je večeras od 21 sat.

Ta povreda predstavlja težak udarac za aktuelnog španskog i evropskog šampiona, koji će možda morati da angažuje dodatnog vezistu, poslije odlaska Njemca Tonija Krosa, koji nije zamijenjen.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније