Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

14. 08. 2024. 10:54 >> 10:56

FENER ISPAO OD LILA

Murinjo: Samo sudija zna zašto je svirao penal

Žoze Murinjo je već na startu avanture u Fenerbahčeu doživio neuspjeh. Njegov tim je eliminisan od Lila u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Portugalcu su kao po običaju za sve krive sudije.

Francuzi su prvi duel dobili 2-1, a revanš je završen 1-0 u korist tima iz Istanbula.

U produžetku je Fener imao i igrača više, ali je Lil golom Dejvida iz penala u 117. prošao u plej-of.

"Bolje da ne kažem sve što mislim, bolje da ne pričam o penalu. Kada vidim kakvi su se incidenti protiv mene dešavali u posljednje vrijeme, izgubim želju da govorim. Samo sudija zna zašto je dosudio penal, samo on i ljudi u VAR sobi. Ponosan sam na svoj tim, a poštujem protivnika. Pobijedili su sopstvenim oružjem, ali je sudija to dozvolio“, istakao je Murinjo.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније