Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

14. 08. 2024. 08:50 >> 08:50

Perišić: Rizikovao sam karijeru zbog Hajduka

Hrvatski fudbaler Ivan Perišić kazao je da je dolaskom u Hajduk rizikovao karijeru, te da je u svakom meču dao maksimum.

On se juče razišao sa klubom poslije samo pola godine boravka u Splitu.

Perišić je za vikend izbačen iz tima od strane trenera Đenara Gatuza.

Čuveni Italijan je kasnije objasnio da mu je Perišić prije dvadesetek dana kazao da bi želio da ode.

"Došao sam u Hajduk u nadi da ćemo zajedno ostvariti san i uzeti titulu. Imao sam dobar ugovor u Totenhemu, a i povrijeđen sam imao izvrsnu ponudu velikog stranog kluba, gdje bih imao fantastične uslove za rehabilitaciju i barem jednake šanse za igranje kao što sam imao ovdje. Umjesto toga, na poziv uprave kluba i navijačkog puka, odabrao sam život bez porodice koja živi u inostranstvu u nadi da mogu da pomognem u borbi za titulu i plasman u grupnu fazu Lige šampiona. U kakvom god stanju sam bio, u svakom trenu, pa i onda kad sam ušao u igru u Kup utakmici protiv Dinama, mimo preporuke svih ljekara, riskirajući povredu koja bi mi okončala karijeru, davao sam sve od sebe da ostvarimo zajednički cilj", kazao je Perišić za "Dalmatinski portal".

Ističe da nije prekršio nije klupsko pravilo...

"Od prvog dana do danas držao sam se dogovora, ugovora, postavljenih pravila, ali i date riječi te sam i dva puta poslije EURO odbio ponude ozbiljnih klubova kako bih pomogao klubu ovo ljeto", rekao je Perišić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније