Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N. N.

10. 08. 2024. 15:58 >> 15:58
Čitaj mi:

TRANSFERI U PREMIJER LIGI

Totenhem razbio kasu za Solankija, Junajted dovodi tandem Bajerna

Nisu mu vjerovali Žoze Murinjo i Antonio Konte u Čelsiju, nije ni Jirgen Klop u Liverpulu, ali je Dominik Solanki zaobilaznim putem zaradio transfer u još jedan veliki klub - Totenhem.

Sparsi su odlučili da "razbiju kasu" za momka koji je prethodne sezone dao 19 golova za Bornmut u Premijer ligi i učine ga najskupljim igračem u istoriji kluba, jer su ga platili 76 miliona eura.

Fiksni dio je 55 miliona funti, a bonusi još 10 miliona, što je preko 76 miliona eura, 14 miliona više od dosadašnjeg rekordera Tangija Endombelea. Uz nadu da neće biti promašaj kao Francuz...

I Mančester junajted je dogovorio dva pojačanja, i to iz Bajerna. Eriku ten Hagu će se ispuniti želja da opet sarađuje sa Matajsom de Lihtom i Nusairom Mazrauijem, koji su pod njegovom komandom igrali sjajan fudbal u Ajaksu.

Fiksno obeštećenje za njih dvojicu biće 60 miliona eura, uz još 10 miliona na ime bonusa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније