Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

06. 08. 2024. 22:06 >> 22:10

PRVA LIGA

Perišić i Serikov za pobjedu Budućnosti nad Petrovcem

Fudbaleri Budućnosti savladali su Petrovac na "DG areni" 2:1, u posljednjem meču 1. kola Prve lige.

U prvom dijelu viđeno je nekoliko šansi na obje strane, prije nego je Budućnost povela u 32. minutu. Faust je šutirao pored gola, dok na drugoj strani nisu bili precnizni Miloš Brnović i Vladimir Perišić.

I onda se mreža gostiju zatresla u 32. minutu. Ivanović je proašo po desnoj strani i ubaco na peterac, a Perišić poslao loptu u mrežu.

U drugom poluvremenu mnogo manje uzbuđenja. A onda u finišu po gol u obje mreže.

U 77. minutu Serikov je posalo loptu u mrežu glaavom sa nekoliko metara, nakon kornera i loše intervencije golmana gostiju.

Petrovac je tri minuta kasnije, takođe nakon kornera. Kapisoda je pogodio prečku, a Boljević odbijenu loptu sproveo u mrežu.

Do kraja je Budućnost odbila nalete gostiju i stigla do pobjede.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније